Nyhed

Mandagens Sikre FA Cup anbefaling…

Mens der holdes lidt pause på de daglige turneringer i England, så holder de aldrig helt pause. De hold der stadig er med i FA Cup’en skal bruge mandskab og kræfter på den. Vi er lidt overraskede over, at Bookmakerne har sat odds’et så højt i det valgte opgør.

Arsenal – Leeds = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor Du ikke skal bruge NemID når DU spiller…

Arsenal ser ud til at have fundet melodien igen og spillet viser fremgang i hver eneste kamp. Det er tydeligt at se, at der er kommet langt mere bevægelse hos spillerne i det forreste område og det giver mere succes.

Ligeledes starter angrebene nedefra forsvaret, hvor det tidligere var på midten af banen og dermed langt nemmere at forudse og læse for modstanderne. Det er derfor også begyndt at give point når de spiller og de fik senest en fin skalp da de besejrede Manchester Utd. med 2-0.

Vi er ikke i tvivl om at Arsenal vinder dette opgør. Formen er igen med pil op af og motivationen er tilbage på plads. Det er tydeligt at se, at alle kæmper for hinanden og evt. interne stridigheder er lagt på hylden. Det giver endnu en sejr i dag.

*

Leeds har faktisk haft en rigtig god sæson indtil videre, hvilket deres placering som tophold i Championship også beviser. Senest spillede de remis på udebane mod West Bromwich, som er de nærmeste rivaler til 1. pladsen i Championship. Så både form og sæson er indtil videre der hvo man ønsker det. 

I dag er det FA Cup’en og det er en helt anden slags turnering, hvor motivation og også held, er en del af det der kræves for at gå hele vejen. Men for en klub som Leeds vil man ofre meget for, at komme langt i turneringen. Vi er dog overbeviste om, at FA festen stopper i dag mod et hjemmehold der igen har fundet sig selv.

Arsenal – Leeds = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor Du ikke skal bruge NemID når DU spiller…

To Top