Sikre

Mandagens Sikre englænder på BN…

Så er vi tilbage i det daglige trummerum, med mandags kampe fra flere af de store turneringer. Og det er netop en af disse vi har taget et kig på som dagens Sikre, nemlig den engelske Premier League. Her er det 2 mandskaber der har fået hver sin start på Premier League i denne sæson – og det er hjemmeholdet fra Liverpool vi har en fidus til.

Everton – Burnley = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Everton er det andet hold fra Liverpool der ligger i Premier League, men vil sikkert altid – eller i hvert fald mange år endnu – være et abetragte som byens lillebror, i fodbold sammenhæng. Det skyldes ikke mindst de 2 klubbers historik, hvor storebror Liverpool har langt flere titler i skabet, end de blå fra Everton. Men Everton har de senere sæsoner løbende forbedret sig og vi tror på redaktionen, at de vil blande sig langt mere i topstriden end mange andre gør.

Indtil nu har Everton med Benitez bag roret, startet helt fornuftigt ud i forhold til de seneste par sæsoner. Everton skal heller ikke bruge kræfter internationalt, da sidste sæsons placering (10) ikke gav adgang til noget som helst. Så det er en frisk trup der møder op i weekenderne, i for hold til mange andre hold i toppen. I Premier League er det blevet til 2 sejre og en remis og en score på 7-3. I dag kommer sejr nr. 4 og den bliver mindst på et par mål.

*

Burnley har hentet 1 sølle point efter første 3 runder og det var i deres seneste kamp på hjemmebane mod Leeds. Her endte opgøret 1-1, men det var faktisk Leeds der spillede bedst i det opgør. Burnley bragte sig foran i 2. halvleg, men Leeds fik kort før tid udlignet. Så der har været lidt at snakke om og arbejde med her i landskamps pausen. Vi mener nu at det ikke er nok at snakke om tingene, for truppen er ikke på niveau med Premier League.

Burnley sluttede som nr. 17 i sidste sæson og nr. 18 røg ud af Premier League. Så det var tæt på at gå galt. Dog var der en fornuftig point forskel mellem 17 og 18, men Burnley var længe presset. Vi er ret overbeviste at denne sæson bliver som den seneste, da der ikke er gjort særligt meget på transfermarkedet. Vi set et gæstende mandskab der kommer til at stå med ryggen til muren gennem det meste af kampen og så god er Burnley’s defensiv heller ikke. Det bliver en stram dag på kontoret.

Everton – Burnley = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

To Top