Nyhed

Mandagens Sikre engelske kamp fra Championship…

Den sidste anbefaling før juleaften er dagens eneste spil, som vi har hentet i den næstbedste engelske række Championship. Det er et rigtigt fint odds Bookmakerne har givet denne kamp, for der er kun et udfald af dette opgør og det er en klar hjemmesejr.

Blackburn – Wigan = 1= Odds 1,70
Spillet hvor du får en Julegave på kr. 1.000,- af Bookmakeren…

Blackburn har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt og den ser ud til at være rimelig stabil. Det er efterhånden lang tid siden, at Blackburn sidst har tabt en kamp og kun en enkelt kamp er endt remis. Så med tanke på den forestående periode – ser det godt ud for hjemmeholdet.

2 nederlag er det blevet til hjemme, men det er efterhånden rigtig lang tid siden. De seneste 5 kampe har givet en enkelt remis – ellers lutre sejre. Med tanke på dagens gæsters form, niveau og selvtillid på dette tidspunkt – så ligner det en sikker sejr på 2-3 mål.

*

Wigan har det ikke nemt i denne sæson og ligger og slås både med sig elv og modstanderne. Kun 4 sejre efter 22 kampe taler sit eget sprog og næstsidste pladsen er helt fortjent. Når man ikke scorer mange mål, men selv lukker et hav af dem ind, så er det svært at vinde fodboldkampe.

På udebane har de ikke vundet noget som helst – men dog spillet 3 gange remis. Men når man har en score på 9-21 på udebane, og skal møde et sprudlende hjemmehold – så ser det på forhånd ud som om at det hele gentager sig. Nemlig sæsonens 9 nederlag ud af 12 mulige på udebane.

Blackburn – Wigan = 1= Odds 1,70
Spillet hvor du får en Julegave på kr. 1.000,- af Bookmakeren…

To Top