Nyhed

Mandagens Sikre engelske anbefaling fra redaktionen…

Den traditionsrige engelske FA Cup er forlængst i gang og der følger jo utrolig mange runder også i denne turnering. Dagens hold er ikke to af dem der vil stå med trofæet i den sidste penge, men både penge og den prestige der følger med ved at nå langt – er noget klubberne går op i.

Harrogate – Portsmouth = 2 = Odds 1,50
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Harrogate spiller til dagligt i National League og virker ikke prangende på det niveau i denne sæson, men de ligger dog godt til. For Harrogate vil en sejr betyde meget. Dels er der allerede gode penge her i 1/128 finalen og der er også det historiske aspekt.

Så de mindre hold vil stille i stærkeste opstilling og gå efter både hæder og ære og det kan godt øge deres styrke en smule. Harrogate er også hjemme foran egne fans, hvor de faktisk slet ikke er så ringe endda. Men dagens gæster er bare flere niveauer bedre – så vi mener at der skel mere end held til for at vinde.

*

Portsmouth spiller til dagligt i League One, som er et par niveauer over National League. Her går det jævnt, uden at være helt oppe og ringe. Placeringen er her efter 1/3 af urneringen en midterplacering. 

Formen er godkendt efter en lille nedtur i starten og Portsmouth har da også kun tabt 1 kamp i deres 6 seneste af slagsen. Portsmouth har gode traditioner i FA Cup’en og det er helt sikkert at de vil gå efter endnu en god oplevelse og en sejr.

Harrogate – Portsmouth = 2 = Odds 1,50
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top