Nyhed

Mandagens Sikre EM kval anbefaling…

Vi er stadig inde i en periode med landskampe og dagens  anbefalinger er da også hentet i EM kvalifikationens gruppekampe. I dag fornemmer vi ikke så mange overraskelser, da der er mange kampe med stor forskel på niveau.

Letland – Nordmakedonien = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Letland tilhører i forvejen det nederste niveau og det er med alt tydelighed, at de slet ikke har niveau på nuværende tidspunkt, til at stille med et landshold, der bare har en smule at byde på.

I den seneste kamp på udebane mod Østrig, blev de i den grad rundbarberet med et nederlag på hele 0-6. De har faktisk kun scoret 1 mål i de første 5 kampe, men har så til gengæld lukket 19 ind…!

Selv om dagens gæster ikke hører til de bedste, så tabte de det første opgør med 1-3 i Nordmakedonien og Letland har på ingen måde forbedret sig siden.

*

Nordmakedonien er en nyere nation i fodboldmæssig sammenhæng og normalt er det habile spillere der udvikles i de lande der er i området. Der er dog ikke så mange spillere at tage af pt, men holdet udviklet sig løbende.

De ligger næstsidst i gruppen, men har dog hentet 5 point i deres 5 første kampe. Senest spillede de remis på udebane 1-1, i Israel, hvilket vi gerne indrømmer at vi ikke havde troet.

Dagens hjemmehold er langt ringere end Israel og her er vi ikke i tvivl om at nordmakedonerne vil hente endnu en sejr og sikker bare med et enkelt mål – 1-0.

Letland – Nordmakedonien = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top