Sikre

Mandagens Sikre EM kamp med stor spænding…

Dagens første opgør er fra EMs gruppe C, hvor det er kampen om 2. pladsen i gruppen, der er motivationen i dette opgør. Begge mandskaber ligger på 3 point, men Ukraine har en bedre score. Det hedder 4-4 til Ukraine, mens det er 3-3 hos Østrig. Så Ukraine kan i princippet nøjes med en remis for, at ende på den 2. plads der giver direkte adgang.

Ukraine – Østrig = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

Ukraine er bestemt et positivt bekendtskab og har gjort det en smule over forventning. I fodbold gælder det om at være bedst på dagen og ikke på papiret. Ukraine slog Nordmakedonien sikkert og det er da også det svageste landshold i gruppen. Ukraine var foran 2-0 allerede efter lidt over en halv times spil og havde derefter ikke travlt med at komme frem på banen. Defensiven virkede fornuftig i forhold hvad Nordmakedonien kunne diske op med.

I starten af 2. halvleg lavede Ukraine dog et straffespark, som i første omgang blev reddet, men riposten røg ud til straffesparks skytten Alioski igen, som scorede i sit 2. forsøg. Derfor var Ukraine nød til at stramme grebet en smule mere igen og det gjorde de sikkert. Nordmakedonerne kom aldrig rigtigt frem til mere i det opgør. 

Ukraien viste også stor moral mod velspillende Holland, efter at have været bagude med 0-2. De kom tilbage, men det var dog ikke nok til at hente det ene point, da Hollands Dumfries scorede 5 minutter før slutfløjtet. Så det er et ganske glimrende Ukrainsk landshold, som nok skal komme videre – men dog ikke nå til tops – så gode er de trods alt ikke.

*

Østrig har skuffet os på redaktionen en smule. De har på papiret et ganske glimrende mandskab, men det har ikke været oppe og ringe i kampene endnu. Åbningskampen og sejren på 3-1 over Nordmakedonien var forventet og her var der faktisk stor forskel på de 2 mandskaber. Nordmakedonien virkede lige lovlig benovede over den situation de stod i. Sådan virkede det i hvert fald når man sad og så på kampen. Det havde Nordmakedonien ændret en del på i deres næste kamp.

I kampen mod Holland var der også klasseforskel, men denne gang var det ikke Østrig der var i den gode klasse, for de tabte med 0-2. I den kamp var Østrig slet ikke klar fra start g hollænder satte sig tungt på kampen. Kun får gange formåede østrigerne at true hollænder i det offensive, men der var langt mellem snapsene. Der skulle da også kun gå ca. 10 minutter før østrigerne var bagude. Det var tilsyneladende ikke nok til at få østrigerne frem på banen og vise at de også ville være med.

Efter pausen så det noget bedre ud fra et østrisk synspunkt, for her var de noget mere med i spillet og havde en del flere chancer. Men de var jo også tvunget til at komme frem på banen, hvis de ville have point. Efter en lidt tøvende start for hollænderne i 2. halvleg, kom de igen i gang og det betød igen, at Østrig hang bagefter. Ca. 20 minutter inde i 2. halvleg scorede hollænderne endnu en kamp og så var ingen i tvivl om, at hollænderne havde lukket det opgør. 

Østrig er ikke nødvendigvis et dårligt landshold, men de har bare ikke vist de kvaliteter de burde have, med den trup de har. I dagens opgør står de overfor et landshold der nok har samme styrke i denne periode, måske endda en smule bedre og derfor skal Østrig frem på banen. Begge mandskaber har lidt tvivlsomme forsvarskæder, så der nok falde nogle mål. Men hvis der finde en vinder, tror vi mest på Ukraine.

Ukraine – Østrig = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top