Sikre

Mandagens Sikre Eliteseriekamp…

Et noget tyndt besat program i dag, men heldigvis er der nogle enkelte opgør som har fanget vores interesse. Vi glæder og helt vildt på redaktionen til, at der igen kommer gang i de mange turneringer rundt om i Europa.

Stabæk – Brann = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Stabæk plejer normalt at befinde sig i midten af tabellen i den gode halvdel, men denne sæson har de slet ikke indfriet hverken egne eller deres fans forventninger. En god start er den eneste grund til at de stadig befinder sig i midten, for den seneste periode har budt på en ringe form.

Især hjemme har de ikke fået meget ud af det efter de første 7 kampe. Kun 2 sejre, 3 gange remis og 2 nederlag. Det er et “fort” med en åben piv åben port og adgang for alle. Stabæk har da også rækkens ringeste form og vi giver dem ikke mere end højest det ene point i dag.

*

Brann ligger lige efter Stabæk i tabellen og formen er faktisk heller ikke helt oppe og ringe. Men de virker til at være i bedre balance end dagens hjemmehold i denne periode og Stabæk har de det også godt med. De 2 seneste besøg har givet 2 sejre.

På udebane er Brann heller ikke så tossede. 3 sejre, 1 remis og 3 nederlag og 2 af nederlagene var til tophold. Seneste udekamp gav endda en sejr over topholdet Molde på på 2-1. Så Brann har det fint på fremmed græs og vi vurderer at de får minimum det ene point med hjem i dag.

Stabæk – Brann = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top