Nyhed

Mandagens “Sikre” danske valg på BN…

En ny uge er startet, men det betyder også at det er den sidste kamp i Superligaens igangværende runde, efter der blev indført mandages kampe. Superligaen er ind i mellem tricky, men dages opgør burde være lige til.

AaB – Esbjerg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

AaB har været en positiv overraskelse i denne sæson og er stadig med helt fremme hvor det er sjovt. Der var nok ikke så mange der havde troet at de ville ligge nr. 2, efter de første 6. runder.

Men de har gjort det solidt og kun ved deres besøg i hovedstaden hos FCK, fik man ørene i maskinen. Men dette til trods ligger de á point med københavnerne, men dog med en ringere score.

Og det er faktisk et af deres problemer – den manglende målfarlighed, men modsat har de så til gengæld en velfungerende defensiv og derfor deres fine placering. Vi tror at Esbjerg er at mandskab de vil vinde over hjemme i Aalborg.

*

Esbjerg startede ikke så godt, men har i de 2 sidste runder formået at hente 2 sejre, mod hhv. Brøndby og SønderjyskE. Så formen er på vej frem. Dog skal det siges om sejren på Vestegnen, at det nok mere var et træt Brøndby mandskab, der ikke spillede op til sit bedste.

Men Esbjerg havde selvfølgelig og ære af den kamp, da de udnyttede den chance der stort set bød sig i kampen og udnyttede den. Vi ser det dog som en enlig svale, og AaB er et andet hold at løfte sg imod end BIF, som alle gerne vil slå.

AaB – Esbjerg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top