Nyhed

Mandagens Sikre danske spil på BettingNews…

En ny uge er startet og kong vinter har taget endnu mere fat i det danske vejr. Det er efterhånden ikke skide sjovt, at se på en kedelig kamp på lægterne, hvis man ikke er klædt varmt på. I dag tror vi det er gæsternes fans der får mest at varme sig på.

Silkeborg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

Silkeborg spiller ikke særlig god bold, selv om de i perioder i seneste kamp mod Hobro, viste gode takter med store mellemrum. De både ligner og spiller som et 1. Divisions mandskab.

Silkeborg ligger da også sidst, med kun 7 point efter 14 kampe. Kun 1 gang har de smagt sejrens sødme og det var i udekampen mod AGF, hvor aarhusianerne var i det defensive gavmilde hjørne og lukkede 4 mål ind. 

Men Silkeborg lukkede også selv 3 mål ind, så alt var egentligt som det plejer – ud over at de fik deres eneste sejr i denne sæson. Det gentager sig ikke i dag mod et gæstende hold, der har en del at skulle bevise.

*

Brøndby IF måtte forlade hjemmebanen på Vestegnen med et nederlag i bagagen i Landspokalen mod SønderjyskE. Her viste gæsterne deres styrke på udebane, hvor de stadig er ubesejrede. Men Brøndby prioriterede også en smule.

Måske en smule for meget, men i dag er det igen turneringen og her bliver der ikke eksperimenteret eller prioriteret ned for, at spare spillere eller lignende. Brøndby IF er helt klart det bedste mandskab af de 2 og er et bedre hold i denne sæson. Vi giver dem den credit i dette opgør og føler de sikkert køre den hjem.

Silkeborg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

To Top