Nyhed

Mandagens “Sikre” danske anbefaling…

Så blev det sgu hverdag igen og i denne uge er programmet ret tyndt. Der er lidt Champions League eller ser det sgu noget trist og kedeligt ud. Vi har i dag valgt et opgør fra den danske Superliga, hvis navne ligner hinanden til en forveksling – faktisk hvad der svarer til en slåfejl!

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

FC Midtjylland (FCM) er nok det eneste hold der kan true FCK for alvor i denne sæson, men de har også kvaliteten og spillerne til det. De er da også det mest formstærke mandskab pt, med 6 sejre i streg.

Dagens modstandere er dygtige, men vi vurderer på redaktionen, at både hjemmebane og form vil give en god fordel. Hjemme på MCH Arena i Herning har de da også kun spillet 1 kamp remis og vundet de 10 øvrige.

Så det er lidt svært at forestille sig et Nordsjællandsk mandskab hente point på den jyske hede. Vi er helt sikre på, at det bliver en komfortabel hjemmesejr, men også at begge hold scorer i kampen.

*

FC Nordsjælland (FCN) har brugt vinteren godt og det er det Hjulmann plejer at vise. De 3 første kampe i det nye år har givet 7 point, hvilket må siges at være godkendt.

De skal dog holde fast i stimen, hvis de skal ende i den sjove halvdel, hvor det er medaljer med mere man spiller om og ikke nedrykning. Men de er lige præcis på den rigtige side endnu, men der er hele 8 hold der slås om 3 pladser.

Det er kun blevet til 2 udesejre i denne sæson og den seneste var mod Vejle, som jo også ligger og roder i bunden. Det er ikke et mandskab man skal tage let på og de rammer også målet i stort set hver kamp. Men den endelige sejre tror vi ikke på.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top