Nyhed

Mandagens Sikre danske anbefaling på BN…

Kan topholdet FC Midtjylland holde stand når de får et af rækkens mest formstærke mandskaber på besøg. Der er som sædvanligt tæt lige under toppen, hvor dagens gæster ligger placeret.

FC Midtjylland – Randers = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Midtjylland er ikke inde i en krise, men det har haltet gevaldigt på det seneste og kun 1 sejr har de hentet i de seneste 4 kampe. Mest bemærkelsesværdigt var det nok, da de røg ud af pokalen til Fremad Amager!

Men også OB tabte de til og satte også point til mod FCK med en remis. Den remis var ok, men de 2 øvrige nederlag skurer lidt på formen. I dag er de hjemme på heden og er normalt et habilt hjemmehold.

Trods den lille krise der har været slog de i seneste runde Silkeborg. Havde de sat point til i det opgør, så havde det være bekymrende. Nu har der været en pause grundet landshold og vi tror på redaktionen, at de værste fejl er blevet rettet og nogle af de manglende spillere er blevet klar.

*

Randers lignede en nedrykker efter de første 7 runder, med kun 1 sejr og en negativ målscore. Men så har fanden da også taget ved dem og ikke et eneste point har de sat til, siden den 25. august.

7 sejre i streg, med pokalkampe blandet ind i. Det er trods alt en meget fin stribe at sætte sammen. Vi synes dog kun at det er AGF der har været kompetente modstandere, ellers har det været bundregionen de har hentet point fra.

Dagens hjemmeholde ligger i den modsatte ende og her står de overfor en helt anden type opgave. Men selvfølgelig må de have fået en masse selvtillid og vil blive lidt besværlige i aften. Vi tror Randers taber med en enkelt pind i en sikkert seværdig kamp.

FC Midtjylland – Randers = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top