Nyhed

Mandagens Sikre Bundesliga anbefaling…

Vi har fundet et ganske interessant opgør fra den tyske Bundesliga, hvo vi undres os lidt over på redaktionen, at Bookmakerne har givet hjemmeholdet et så favorabelt odds. Men det tager vi meget gerne med.

Wolfsburg – Hoffenheim = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Wolfsburg har fået en godkendt start på sæsonen og har endnu ikke tabt i denne sæson, hverken når det kommer til Bundesliga, pokalturnering eller Europa League. Så selvtilliden bør være i top.

I Bundesligaen er det blevet til 2x remis og 2 sejre, hvilket har placeret dem som nr. 5 inden denne runde. Når vi medtager udeholdets styrke og udfordringer, så er vi meget Sikre på, at det bliver til endnu en hjemmesejr.

*

Hoffenheim kan ikke rigtigt få det til at spille indtil videre i sæsonen og har kun fået 4 point efter lige så mange kampe og en score på 3-6. Så der er en hel del der skal arbejdes med, før Hoffenheim kan begynde at løfte sig i tabellen.

Vi er faktisk i tvivl om de overhovedet slutter på den rigtige side af stregen efter sæsonen. I seneste udekamp fik de en remis på 1-1 med hjem fra Leverkusen. Men i det opgør fornemmede vi at, Leverkusen havde deres Champions League opgør i hovedet. Vi tror ikke på gæsterne i dag.

Wolfsburg – Hoffenheim = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top