Nyhed

Mandagens Sikre Bundesliga anbefaling…

Vi starter i den tyske Bundesliga, hvor især et mandskab har løftet sig betydeligt i den senere periode og gået fra nærmest sejr til sejr. “Alle skuffer over tid”, som er titlen på en kendt dansk sang – men i dag skuffer Frankfurt ikke.

Frankfurt – Union Berlin = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

Frankfurt har ændret spillestil og det har i den grad gjort en forskel og nu over en lang periode. Jo, de tabte godt nok på udebane til Dortmund i sidste runde, men det er helt fair, for det gør de fleste hold – eller næsten alle. Men de 5 forudgående kampe ha givet 4 sejre og 1 remis og her taler vi om Hoffenheim på udebane og 2 gange Leipzig hjemme.

Så vi er ret fortrøstningsfulde når Frankfurt spiller hjemme og især når dagens gæster er af en så ringe støbning på udebane. Faktisk vil det overhovedet ikke overraske os på redaktionen, hvis Frankfurt vinder med 2-3 mål – som de spiller i denne periode.

*

Union Berlin har præsteret jævnt godt gennem hele sæsonen, men helt uden at være prangende. Det er da også derfor at de ligger placeret som nr. 12, men ikke i umiddelbare fare for at rykke ud. Der er trods alt hele 9 point ned til nr. 16. Formen er også jævn, men tenderende til dårlig.

Det er hjemme de sikre deres overlevelse, hvor de også har vundet 6 ud af deres 8 sejre i sæsonen. Når det kommer til udebanen er det til gengæld ikke særligt godt. Her har de tabt 7 ud af 11 kampe og det 8. nederlag kommer i dag.

Frankfurt – Union Berlin = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top