Nyhed

Mandagens Sikre belgiske anbefaling…

Det spidser til i det belgiske slutspil, hvor der er 3 mandskaber der ser ud til at kunne løbe med titlen og de 2 af dem, er med i denne anbefaling. I dag mener vi helt sikkert at hjemmebanen er en klar fordel.

Club Brügge – St. Liege = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på denne anbefaling…

Club Brügge røg ud til Salzburg i EL og kan nu koncentrere sig om den hjemlige turnering. Og det fokus ser ud til at virke, for formen er kun blevet bedre lige side.

Det er kun på udebane at de sætter lidt til en gang i mellem, for hjemme på Jan Breydel Stadion er de som regel ret så suveræne. Kun 3 nederlag i alle turneringer – det er helt sikkert godkendt til endnu en hjemmesejr.

*

St. Liege ligger nr. 3 med 33 point, som er 1 mindre end dagens hjemmehold og 2 mindre end topholdet fra Genk. Men som hjemmeholdet har St. Liege også vundet deres 2 første opgør og viser en høj form.

Når disse 2 mandskaber mødes er det som regel hjemmeholdet der vinder. Det er ikke så tit at de spiller remis, selv om begge hold muligvis kunne leve med det og på den måde holde hinanden i skak. Men vi tror på en hjemmesejr i dag.

Club Brügge – St. Liege = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på denne anbefaling…

To Top