Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling på BN…

Efter en fornuftig weekend, hvor vi vandt mere end vi spillede for og dermed fik et godt samlet overskud, kaster vi os over en ny uge, hvor vi igen vil forøge vores indtægter og det starter med dagens “Sikre” spil fra den italienske Serie B.

Palermo – Pro Vercelli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får den absolut Bedste Bonus på markedet…

Palermo rykkede ud af Serie A efter sidste sæson, men det er tydeligt at se at de har taget noget af speed’en og spillet med ned på dette niveau og de er stadig ubesejrede, efter de første 5 runder.

Ude er det blevet til 2 gange remis, men man hjemme har hentet 7 point i de første 3 opgør på Stadio Renzo Barbera i Palermo. Scoren i de 3 kampe lyder på 6-3 og det var i den kamp der endte remis, de lukkede de 3 mål ind.

Så har forsvaret ikke en off-day igen, vil de løbe henover gæsterne fra Pro Vercelli, selv om det ikke er noget desideret dårligt hold.

*

Pro Vercelli er kommet noget mere ujævnt fra land i denne sæson, eller snarere rigtigt dårligt hvilket også har sendt dem ned som nr. sidst. Kun 2 point er det blevet til i de første 5 kampe.

Scoren på 2-8 er måske ikke alarmerende, men fortæller dog noget om nogle af de udfordringer de har. De har dog formået i de to første udekampe at holde nullet, men også kun at score en gang selv.

I dag står de så over for et rigtigt godt forsvar og med de kvaler de åbenbart har i modstandernes ende foran mål, vil ikke være tilrettet til i dag og da deres forsvar heller ikke er prangende, ligner det endnu et sikkert nederlag.

Palermo – Pro Vercelli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får den absolut Bedste Bonus på markedet…

To Top