Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling på BN…

Danmark får sine kvalkampe om at kvalificere sig til VM, så nu er det spændende at se, hvem vores Vikinger skal møde i de to afgørende kampe. Dette afsløres først i morgen og indtil da anbefaler vi dette spil fra den italienske Serie C.

Reggiana – Vicenza = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får den Bedste Kundeservice på markedet…

Reggiana er bestemt ikke noget typisk hjemmehold og deres pointhøst fordeler sig jævnt, men ustabilt både ude og hjemme. I de sidste 10 kampe foran egne fans, er kun 2 vundet og placeringen er da også i den nederste del af ligaen.

I sidste sæson var de nærmest verdensmestre i, at spille remis hjemme. De seneste 10 kampe i sidste sæson gav 5 gange remis og 2 nederlag. Så selvom det burde være hjemme de skulle være bedst er det ikke tilfældet.

*

Vicenza er som det eneste af 2 hold stadig ubesejrede efter 6 runder og her er de 4 af kampene endt med sejr. Så det er et formstærkt mandskab der kommer på besøg og vinder de, de 2 kampe de er efter de øvrige hold, vil de indtage 1. pladsen.

De fik fornemme 0-0 mod topholdet fra Padova med hjem, som nok er rækkens mest formstærke hold i denne periode. I dag skal de møde et hold der slet ikke har samme kvaliteter som Padova eller som gæsterne fra Vicenza og det giver mindst det ene point.

Reggiana – Vicenza = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får den Bedste Kundeservice på markedet…

To Top