Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Sverige…

Der er enkelte gode spille objekter – selvom stort set alle turneringer ligger stille – men det gør SuperEttan fra Sverige ikke og naturligvis heller ikke VM i Rusland.

AFC Eskilstuna – Örgryte = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

AFC Eskilstuna tilhører den bedste 1/3 af SuperEttan, som også dagens gæster fra Örgryte gør det og ligger da også kun foran med 2 point på 4. pladsen. Så set ud fra tabellen er de meget jævnbyrdige.

Men hjemme på Tunavallen  er Eskilstuna nu alligevel en rigtig svær størrelse at have med at gøre. Endnu ingen nederlag efter de første 7 kampe, som har givet 4 sejre og en score på 16-3.

Eskilstuna plejer da også at have et godt tag på Örgryte hjemme på Tunavallen og har vundet 2 af de 3 seneste møder her, hvor det ene endte remis. Vi anser det som en meget sikker kamp til rigtig gode odds for den “Sikre”.

*

Örgyte er bestemt også et fornuftigt mandskab, men virker til at være røget ned i en lille bølgedal og har nu ikke vundet en kamp de seneste 4 gange de er gået fra banen.

Nu er det ikke sådan at der er krise, men det er dog et tegn på at de ikke helt spiller for Örgryte i denne periode. I dag står de så overfor et formstærkt mandskab der ikke giver noget som helst væk hjemme på Tunavallen, så det ligner en hård dag på kontoret uden point.

AFC Eskilstuna – Örgryte = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top