Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Sverige…

Mens vi venter på semifinalerne ved VM slutrunden i Rusland, har vi igen i dag været et smut over på den anden side af Sundet, og fundet den “Sikre” i den svenske Allsvenskan.

Hammerby – Östersunds = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEstream sport…

Hammerby vil lægge sig op på 1. pladsen med en sejr i dette opgør og så har de endda stadig en kamp i hånden i forhold til de øvrige hold.

Kun 1 gang har de forladt banen som tabere efter de første 11 kampe og de begynder faktisk at ligne et hold, der bejler kraftigt til titlen. Med deres 25 mål i turneringen er de da også det mest scorerende hold i rækken.

Det ene nederlag var hjemme mod AIK som også er rigtigt dygtige på fremmed græs og selvom det kun var med 0-1, var det alligevel en bet. Den bliver hævnet i dette opgør med en sikker sejr.

*

Östersunds har vundet deres 3 seneste kamp, men det har dog ikke været mod hold fra toppen af ligaen, men snarere fra midten og nedefter. I da står de overfor et af de skarpeste mandskaber i denne periode.

Man skal dog ikke tage fejl af Östersunds, for det er et rimeligt habilt mandskab, vi tror dog bare ikke på dem i dette opgør, da dagens modstander lige er et niveau over, efter redaktionens opfattelse.

Hammerby – Östersunds = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEstream sport…

To Top