Sikre

Mandagens Sikre anbefaling fra Spanien…

Vi starter op med topholdet i den spanske La Liga, som vi i den grad har stor tiltro til og som vi også forventer vil løbe af med mesterskabet i den sidste ende. Vi er lidt overrasket over, at vi kan få et så godt odds på favorittens hjemmebane.

Atl. Madrid – Celta Vigo = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Atl. Madrid fortsætter med at imponere og trækker man lige pokalturneringen ud af ligningen, så er Atl. Madrid ubesejret i 8 kampe i streg og alle er vundet. Med en føring før denne runde på 10 point ned til byrivalerne fra Real og en kamp i hånden, så ligner det efterhånden et mesterskab til Atletico og Simeone. 

Hjemme på Wanda Metropolitano er der spillet 10 kampe. De har godt nok spillet en enkelt remis, men så vundet resten. Når man ser på scoren på 24-3, så er der vist ingen tvivl om, at de er bundsolide på eget græstæppe. Det forventer vi også i dag, da dagens gæster ikke er blandt de stærkeste.

*

Celta Vigo er der ikke så meget godt at skrive om, men de havde dog en vild opblomstring i december måned. En stribe på 7 kampe i streg der ikke blev tab og kun med en enkelt remis, fik de fleste til at tro, at nu var Celta på vej. Men det blev kun afløst af 6 kampe uden sejr, hvor af de 4 var nederlag.

Så Celta ligger og roder i midten af rækken og det er også der det ender i den sidste ende når sæsonen er ovre. I dag får de dog kamp til stregen og også flere gange over den – når de skal ind og hente bolden ud af eget net. Celta taber med mere end 1 mål i dag.

Atl. Madrid – Celta Vigo = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top