Nyhed

Mandagens Sikre anbefaling fra Serie B…

Vi starter op i den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi har fundet et opgør som vi allerede havde udset for nogle dage siden. Vi håbede bare på at odds’et ikke røg under 1,40. Det gjorde ikke, men tvært imod endte rigtigt godt.

Chievo – Entella = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chievo har været godt kørende hele sæsonen og har kun tabt 2 kampe efter de første 12 runder af Serie B. Men med en noget konservativ italiensk indstilling, så er det nogle rimelig kedelig kampe – men effektive set rent sportsligt.

Chievo spiller på rene omstillinger og lader gerne modstanderne have bolden. Det giver en god defensiv, men også en mindre god offensiv, da det kræver en stor succesrate at spille på omstillinger.

Selvom de stadig ikke har tabt hjemme foran egne fans har de spillet remis 3 ud af 5 gange. Det har dog været mod hold, som er en hel del bedre en dagens gæster og vi vurderer derfor at idag vinder Chievo.

*

Entella har også spillet 12 kampe og det har givet 4 sejre, 4 gange remis og 4 nederlag. Derfor ligger de i den tunge ende af Serie B, med kun 2 placeringer ned til holdet under stregen og 4 point.

Entella spiller også kedelige kampe og derfor vil mange nok mene, at dette ligner en remis. Men Entella har tabt 3 ud af deres 6 udekampe og kun vundet en. Så selvom den ligner en remis – så er vi ret sikre på redaktionen på, at den ender med en hjemmesejr på et enkelt mål.

Chievo – Entella = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top