Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Schweiz…

Vi starter op denne triste og grå mandag op med en kamp fra de bjergrige land Schweiz, hvor vi har kastet vores øjne på et opgør fra den næstbedste række Challenge League, mellem to af topholdene.

Schaffhausen – Servette = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

Schaffhausen skal dog ikke regne med oprykning, som gæsterne heller ikke skal, for der er kun 1 hold der rykker op. Og lige pt. indtager Xamax 1. pladsen med hele 14 point ned til disse 2 hold.

Shaffhausen har dog fået vendt en kedelig stime af nederlag og er igen stort set tilbage ved samme styrke, som i efterårets kampe, hvor de var en seriøs kandidat til oprykning.

Man tabte første kamp 1-2 i foråret ude til Aarau, men de er faktisk heller ikke så ringe hjemme. Men hjemme på  LIPO Park  Shaffhausen, er de en helt anden størrelse og det kommer et Servette hold der ikke er kommet på plads endnu til at føle.

*

Servette har en lidt ringere score end dagens hjemmehold og derfor ligger de på pladsen under. De fik kun remis 1-1 hjemme mod Chiasso og det virkede lidt som om, at Servette var en del fra formen.

Selv om de har en rigtig god historik mod Shaffhausen, tror vi ikke er at de er kommet tilstrækkeligt på plads til, at de kan gå hen og hente point i dette opgør. Vi er sikre på, at hjemmeholdet ikke taber.

Schaffhausen – Servette = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

To Top