Sikre

Mandagens Sikre anbefaling fra redaktionen…

Der er ikke mange kampe at vælge i mellem i dag, men vi har alligevel fundet et par stykker frem, som vi helt klart kan stå inde for – selv om det ikke er kampe fra de helt store attraktive ligaer. Men vi er ligeglad med, hvor vi vinder vores guld henne.

Roda – Helmond = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Roda har haft en jævn, men godkendt sæson indtil videre. De ligger tæt på den gruppe der skal kæmpe om oprykning til Æresdivisionen og det er målet i første omgang. Formen er jævn og det ser ud som om, at den faktisk er stigende i denne periode.

Hjemme på Limburg Stadion er de stadig ubesejrede efter de første 7 kampe er afviklet på hjemmebanen. Det er blevet til 4 sejre og 3 gange remis, samt en stærk score på 14-3. Når disse 2 mandskaber mødes, plejer det at være hjemmeholdet der vinder. Det er vi også ret overbevist om, at det vil ske igen i dag.

*

Helmond har haft en mere ujævn sæson og ligner ikke et mandskab der vil nå op i den forjættede gruppe, der skal spille om oprykning. Det skyldes ikke mindst en elendig defensiv – men også offensiven er elendig på dette niveau. Helmond er blandt de mandskaber der scoret færrest mål på dette tidspunkt af sæsonen. 

Helmond er ikke et udpræget udehold og har det som de fleste svært på fremmed græs. Det er godt nok blevet til 2 sejre ude, men det er godt nok lang tid siden og mod rækkens ringeste mandskaber. I dag er det en helt anden størrelse de står overfor og ligner helt klart en sikker taber.

Roda – Helmond = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top