Nyhed

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Premier League…

Vi starter denne mandag op i den bedste engelske række Premier League, hvor et af rækkens formstærke mandskaber får besøg af et mandskab der synes at være ved at tabe formen i samme periode.

Everton – Watford = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Everton er inde i en virkelig god periode, hvis man lige ser bort fra nederlaget til lokalrivalerne fra Liverpool FC. Det er mange år siden, at man så Everton ligge lige udenfor de sjove pladser – selvom der er en del point er op.

Hjemme på Goodison Park har de som sædvanligt været rigtigt stærke. Kun 1 nederlag, som ligger helt tilbage i september måned. Ude mangler de lige det sidste i, at kunne true de 5 tophold, men efter dagens kamp bibeholder de deres placering i Premier League.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Watford startede faktisk ret interessant, men er faldet en del i den senere periode og har ikke set en sejr siden slutningen af oktober måned. Hjemme er de helt klart stærkest, selvom det kun er blevet til 4 sejre ud af 7 mulige.

På udebane er historien en anden. Her er de kun 2 sejre og de ligger en del tid tilbage, de seneste kampe har kun været skuffende. Vi er overbeviste om, at skuffelserne fortsætter i dag med endnu et udebane nederlag.

Everton – Watford = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top