Freynhofer

Mandagens “Sikre” anbefaling fra panelet…

Dagens “Sikre” anbefaling på BettingNews, er hentet i den sydlige del af Europa, hvor de stadig har varme og haft alt for meget af den, mens Danmark har haft den køligste sommer i mands minde. Det er Spanien er og La Liga 2.

Alcorcon – Albacete = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan Stadig kan Hente DIN Super Bonus…

Alcorcon og resten af holdene i La Liga 2 er kun nået til 3. runde og Alcorcon er ikke et af de hold, der har fået den bedste start – men heller ikke den ringeste. De er trods alt stadig ubesejrede med 2 gange remis.

Og man lagde ud mod nogle af de bedre hold, nemlig på udebane hos Cadiz og hjemme mod Gijon, så på et eller andet punkt er det godkendt. Med en score på 0-0 ser defensiven også ud til at fungerer.

Vi vurderer på redaktionen, at man i denne kamp, hjemme på Santo Domingo, vil fokusere langt mere på offensiven. Alcorcon er normalt et stabilt hjemmehold, og gæsternes niveau gør, at vi er overbeviste om, at det bliver en hjemmesejr.

*

Albacete ligger sidst med kun 1 point og en negativ score på 0-3. Heller ikke de har fået offensiven til at fungere og vi syntes at modstanden har været ringere end hos hjemmeholdet. Men Albacete er også oprykkere til denne sæson og har en del at lære endnu.

Det gik fornuftigt i det første op ude mod Granada med 0-0, men i den efterfølgende kamp, blev defensiven udstillet og man tabte hjemme med 0-3 til Cordoba. Albacete vil nok spille ud fra et defensiv orienteret koncept, da man som oprykker gerne vil have 1 point på udebane – vi tror bare ikke på det.

Alcorcon – Albacete = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan Stadig kan Hente DIN Super Bonus…

To Top