Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Norge…

I dag er vi blevet i det skandinaviske og det er som overskriften antyder, Norge som har fanget vores opmærksomhed denne mandag. Vi synes endda at odds’et er en kende for højt på vores favorit, men det tager vi gerne med.

Haugesund – Vålerenga = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

Haugesund ligger på en 3. plads, med kun 7 point til Brann, som topper Eliteserien i denne periode. Haugesund har løftet sit niveau og spiller nu godt både ude og hjemme.

Rosenborg var en for stor overmagt hjemme på Haugesund Stadion og man tabte også til Molde i Premieren. Men de 6 øvrige kampe har alle givet point og mest i form af sejre.

Det sker sjældent at når disse 2 hold mødes, at der kommer en udesejr. Når det så endelig sker har det været Haugesund. Vi er ret overbeviste om, at Haugesund henter 3 point mere og konsoliderer 3. pladsen

*

Vålerenga er inde i en virkelig tung periode, hvor der ingen sejre har været i turneringen de seneste 6 runder. Ude er det heller ikke noget at råbe hurra for her er der kun kommet 1 point siden maj måned.

Når man ser på både form og udebane evner, skal der godt nok meget til at forestille sig en udesejr. Den samlede 9. plads og den fortsatte nedtur er ved at blive et mønster. Vi ser ingen ændringer i det mønster i dagens opgør.

Haugesund – Vålerenga = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top