Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra La Liga…

Vi starter denne mandag op med et opgør vi har været i den bedste spanske række for at finde og vi synes endda, at oddset er alt for højt i forhold til det mest sandsynlige udfald.

Villarreal – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste Bonustilbud…

Villarreal har kæmpet lidt med det i denne sæson, men er da stadig med hvor det er sjovt at gå på banen. I dag er det så hjemme på la Ceramica og her har man kun tabt 4 opgør indtil videre.

Med en placering som nr. 6, som er den sidste europa plads og kun 1 point ned til nr. 7, skal der ikke udvises for meget ustabilitet og det har netop været en del af sæsonens udfordringer.

Vi giver dem favoritværdigheden grundet motivationen, en godkendt form og hjemmebanen på la Ceramica. Men det bliver ikke en målrig kamp, men sikkert en sejr med en enkelt pind.

*

Ath. Bilbao kan hverken nå fugl eller fisk i denne sæson og det synes man at kunne fornemme, når man ser på deres seneste resultater og nuværende placering, som nr. 13.

Udebane er ikke Ath. Bilbao’s spidskompetence, med kun 3 sejre i sæsonen mod nogle af de ringe hold og dagens hjemmehold tilhører dog top 6, så det bliver en hård dag på kontoret og et forventet nederlag.

Villarreal – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste Bonustilbud…

To Top