Nyhed

Mandagens “Sikre” anbefaling fra La Liga…

Det er tæt på jul og flere steder er sneen faldet og lagt et hvid tæppe hen over Danmark – så måske bliver det hvis jul i år. Vi kan dog næsten være sikre på, at det ikke bliver hvid jul hvor dagens “Sikre” anbefaling er hentet.

Alaves – Ath. Bilbao = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Alaves bliver ved med at imponere og er stadig med i den del af ligaen, hvo det ikke er nedrykning der tales om – men måske en overraskende sæsonplacering. En 5. plads efter 15. runder var der ikke mange der havde set komme.

Det er dog ved at blive vanskeligere og på udebane skraber de ikke lige så mange point sammen, som i starten af sæsonen – men det er fair at tabe til Atl Madrid, som de gjorde i sidste runde.

Men i dag er det hjemme på Estadio Mendizorrotza og her er de stadig ubesejrede. Kun Atl. Madrid kan sige det samme på nuværende tidspunkt. Med take på gæsternes formåen på udebane, så taber Alaves heller ikke dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Ath. Bilbao er begyndt at komme frem af busken, efter et forår der mildest talt ikke har været efter deres egne forventninger. En placering som nr. 18, hvilket er den bedste placering under stregen og en score på 15-23, firtæller ikke en god historie.

Hjemme i Baskerlandet er det blevet bedre, men på udebane er det ikke noget at råbe hurra for. Ingen sejre endnu, men dog 4 gange remis og derfor har vi garderet os for det udfald. Vi tror på ingen måde på en udesejr i dag.

Alaves – Ath. Bilbao = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top