Nyhed

Mandagens Sikre anbefaling fra EM kvalens 8. runde…

Vi anser dette opgør som særdeles spændende, selv om de 2 mandskaber umiddelbart ikke lægger op til et brag af et opgør. Men hjemmeholdets viste i deres seneste kamp i gruppen, at de næsten matcher de stærkeste landshold.

Kosovo – Montenegro = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kosovo kan godt være tilfredse med deres indsats mod England i deres kamp på udebane. At score 3 mål på Wembley er der ikke mange landshold der gør. Så selv om de tabte med 3-5 var det alligevel opløftende at se Kosovo spille.

I dag er de hjemme i egen hule og her giver de ikke så meget væk. De var under hårdt pres i England, men lykkedes alligevel med at score 3 gange. I dag er modstanderen af en noget ringere forfatning og her vil de få masser af plads. Sikker hjemmesejr.

*

Montenegro ligger næst sidst i gruppen med 2 point efter 2 gange remis mod hhv. Bulgarien og Kosovo hjemme. De 2 seneste kampe er begge endt med et nederlag på 0-3 og begge gange var det til Tjekkiet.

Vi vurderer at Kosovo er stort set lige så stærke og taget i betragtning af, at de er hjemme – så mener vi helt klart at der ligger endnu et større nederlag og venter på Montenegro i dette opgør.

Kosovo – Montenegro = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top