Nyhed

Mandagens Sikre anbefaling fra den grønne ø…

Vi er nu startet op på den første sommermåned og man kan da også godt fornemme, at det måske alligevel bliver sommer i Danmark i år. Fodboldturneringer ligger stille mange steder, men i Irland er man stadig i fuld gang.

Longford – Galway = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagen Højeste Bonus som Ny kunde…

Longford ligger pt placeret på en 3. plads og har indtil videre haft en godkendt sæson. Hvis de strammer sig lidt an på udebane og får stabiliseret konceptet en smule bedre, så vil de være med til at spille om mesterskabet i slutningen at sæsonen.

Hjemme har de næsten gjort det forventede. Kun et nederlag foran egne fans og alle de øvrige kampe er vundet. I det omvendte opgør tabte dagens hjemmehold med 1-2, men nu er de hjemme og så er det en helt anden sag.

*

Galway er et noget mere presset mandskab og ligger 3. sidst i tabellen. Kun 4 sejre efter 13 opgør kan ikke bruges til meget, så der skal helt andre boller på suppen, hvis sæsonen ikke skal gå i fisk.

Det er nok bare ikke på udebane at de starter deres optur, for her har de virkelig ikke meget at byde ind med. De seneste 3 kampe har været mod hold på samme niveau som dagens hjemmehold, og her har Galway tabt sikker i alle 3 opgør. Det sker igen i dag.

Longford – Galway = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dagen Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top