Sikre

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Danmark…

Vi starter denne mandag op i den danske Superliga, som er kommet i gang igen. Vi har på redaktionen fulgt de enkelte hold tæt og har en god fornemmelse her i starten af foråret omkring hor det bærer hen og her er en ren foræring.

AGF – SønderjyskE = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Hele kr. 2.000,- som Ny kunde…

AGF og David Nielsen ser ud til at have fundet hinanden på den gode måde, i vinterpausen og det var tydeligt at se, at det var et helt andet mandskab, der gik på banen i seneste kamp på udebane mod Hobro IK.

Her så man et meget disciplineret mandskab der næsten ikke lavede nogen fejl, med tanke på hvilken tid på sæsonen det er. Om de når slutspillet er svært at spå om, men de får med næsten 100% sikkerhed endnu 3 point på Ceres Park i Aarhus.

*

SønderjyskE fik også en god premierer hjemme mod FC Nordsjælland, hvor de vandt knebent med 2-1. Man kunne se i SønderjyskE mandskab der spillede lidt mere på fysik end poleret fodbold.

Men det er måske også rimeligt nok, med tanke på årstiden og banernes beskaffenhed. Men det var alligevel tydeligt at se, at spillet ikke var på plads og var FCN mere vant til alm. “græs”, tror vi også de havde vundet kampen.

AGF – SønderjyskE = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Hele kr. 2.000,- som Ny kunde…

To Top