Nyhed

Mandagens “Sikre” anbefaling fra Championship…

Så ramte igen en trist mandag for de fleste, mens der er nogle der skal snige sig ind på jobbet efter en noget “broget” julefrokost – men sådan er det om mandagen i denne periode. Vi starter op med lidt dansk islæt fra England.

West Bromwich – Brentford = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første Indskud…

West Bromwich har en klassisk engelsk midter placerings form, hvor de gør det bedst hjemme og knap så godt på udebane. Men formen til trods ligger de med fremme i Championship og det skyldes deres hjemmebaneform og evner.

For hjemme er de Championships bedste mandskab indtil videre i denne sæson, med kun 2 nederlag og 6 sejre efter 9 runder. Scoreren på 26-13 indikerer i den grad, at på The Hawthorns skal man stå tidligt op for at få point. Vi tror på den 7. sejre foran egne fans hjemme på The Hawthorns i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Brentford har fået den danske træner Allan Frank, der tidligere stod bag Brøndby. Han overtog et hold i ringe forfatning og det er ikke et hak bedre efter Hr. Frank overtog førerpinden. 

Kun 1 sejr er det blevet til i de 6 kampe han har stået i spidsen alle øvrige opgør er tabt. Så det kan snart være frtid for Hr. Frank hvis ikke der snart kommer point ind på kontoen. 

Med kun 3 gange remis på udebane i denne sæson og alle øvrige kampe tabt på fremmed græs, er det meget svært for os på redaktionen at se, hvor den styrke skulle komme fra til dagens kamp.

West Bromwich – Brentford = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første Indskud…

To Top