Nyhed

Mandagens Sikre anbefaling fra Championship…

Vi starter mandagen op med dagens “Sikre” der er hentet i den næstbedste engelske liga. Kampen er mellem 2 mandskaber der har haft en vidt forskellig sæson, og især hjemmeholdet ligger godt til.

West Bromwich – Stoke = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

West Bromwich topper den næstbedste række i England før denne runde, men har haft en betydelig støre margin til de øvrige hold, men har haft en mindre god periode. Det har da også været hold fra den øverste halvdel de har mødt, så det er ikke kun form der er årsagen.

I dag skal de møde et hold fra den nederste halvdel og endda hjemme på The Hawthorns, hvor de kun har tabt et opgør i denne sæson. Her har de scoret 30 gange i 13 hjemmekampe. Så er defensiven ikke på plads når man besøger The Hawthorns, så gå det helt galt. Det gør det også for Stoke i dag.

*

Stoke har forbedret sig, men ikke markant. Men det har betydet at de ikke ligger sidst, men nu er placeret på den sidste plads over stregen. Men der er dog kun 4 point ned til bundeplaceringen, så der er ikke plads til nogen fejl.

Men vi anser det heller ikke som en fejl at tabe på The Hawthorns til Middlesbrough i dag. Når man har tabt 9 ud af 13 udekampe, så har det også noget med det niveau som Stoke kan levere i denne sæson. Det har mangler og i dag vil der mangle så meget at de taber.

West Bromwich – Stoke = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top