Sikre

Mandagens Sikre Allsvenska anbefaling…

Begge mandskaber ligger i den tunge ende af den bedste svenske række Allsvenskan og begge hold har haft det svært her i opstarten – men hjemmeholdet har vi bare mest fidus til i dag.

Östersunds Helsingborg = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får de Højeste Odds dagligt… 

Östersunds fik en rigtig skidt start på sæsonen, hvor de kun opnåede et enkelt point i de 4 første opgør. Men i de efterfølgende 6 kampe er der kun 2 kampe der er tabt og defensiven er blevet meget mere balanceret.

Vi har dog ikke så meget tiltro til Östersunds, at vi er 100% sikre på en sejr og derfor har vi også garderet os i forhold til, at kampen skulle ende remis. Men en udesejr mener vi er udelukket med tanke på dagens gæster.

*

Helsingborg har aldrig vundet på udebane over Östersunds og det er vi også overbevist om, at de heller ikke gør i dag. Kun 1 kamp er vundet i denne sæson efter de første 10. runder – men Helsingborg har dog alligevel formået at spille halvdelen remis.

Så derfor garderer vi os på dette område, hvis Helsingborg igen skulle fedte sig til en remis. Men det tvivler vi stærkt på, da Helsingborg er rimelige ringe på fremmede græs og det er der nærmest tradition for.

Östersunds Helsingborg = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får de Højeste Odds dagligt… 

To Top