Sikre

Mandagens Sikre 2. Påske dag…

Sidste fridag i Påske perioden, før det igen går løs på jobbet, på studiet eller der hvor man nu bruger sine daglige timer mest på hverdage. Så lad os nyde den sidste fridag med lidt guld på lommen, nu hvor vejret ikke er helt forårsagtigt, som man kunne have ønsket sig. Vi henter dagens guld i Championship.

Swansea – Preston = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Swansea ligger godt til i Championship, mene r faldet en smule bagud i forhold til de 2 øverst placerede. Det er de 2 placeringer der giver adgang direkte til Premier League. Før denne runde er der 6 point op, men dog en kamp mindre spillet. Som stort set de fleste hold er Swansea rigtig gode hjemme og knap så imponerende på udebane. Og det er netop hjemmebanen der spilles på i dag.

Kun 3 gange har Swansea tabt hjemme på Liberty Stadium i denne sæson, efter 19 kampe. 11 er vundet og 5 er endt uden vinder. Scoreren er på fornuftige 23-11, så Swansea er et af de bedre hjemmehold i Championship. Vi tror at pausen har givet dem den pause der skulle til, så de kan fortsætte den gode udvikling.

*

Preston er stort set havnet i ingenmandsland og meget skal gå galt, hvis de skal ende i farezonen. Det virker også til, at de selv opfatter det sådan, for de har nærmest spillet i badetøfler i en længere periode. Preston har ikke vundet en kamp i over 1 måned og den indeholdt 5 kampe, hvor af de 4 blev tabt. 2 af kampene var på udebane mod formsvage mandskaber.

Så Preston er ved at pakke sommerklunset, kunne det se ud som, For de virker ikke særligt motiveret. Det kan selvfølgelig have rettet sig en smule op i landskamps pausen, men i forvejen er de ikke meget bevendte på udebane. De 4 seneste udekampe er alle tabt med en minus score på 1-9. Så vi tror på ingen måde på dagens gæster i dag, på Swansea’s hjemmebane Liberty Stadium.

Swansea – Preston = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top