Nyhed

Mandagens Serie B Bonus på BettingNews…

Også dagens 2. anbefaling er hentet i Italien, men denne gang er det rækken under, nemlig den næstbedste der kaldes for Serie B. Et jævnt opgør hvor ingen af dagens hold har gjort det specielt godt, men vi fornemmer alligevel et ret sikkert resultat til et godt odds.

Pescara – Consenza = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Pescara kunne godt bruge lidt mere form for de ligger lige udenfor de sjove placeringer om Play Offs og det er kun med 1 point. Så selv om Pescara ikke er blandt topholdene, så er de stadigvæk i Serie B et fornuftigt mandskab. 

Men også kun fornuftige, for af et italiensk hold at være, så har de lidt stramt hjemme. De har godt nok kun tabt 3 ud af 11 kampe foran egne fans – men de har også kun vundet 3 også. Så det er ikke et fort de har hjemme i Pescara.

Men mod de mindre gode udehold, så er de ret solide hjemme og dagens gæster er ikke blandt de bedste på fremmed græs. Formen hos Pescara virker også opadgående og det fornemmer vi ikke er tilfældet med gæsterne. Det er ikke et oplagt 1-tal, men findes der en vinder vil det være Pescara.

*

Consenza ligger nede som 3. sidst og det er de 3 sidste der ryger direkte ud. Skulle Consenza spille sig op på de 2 næste pladser, vil de stadig skulle ud i play offs kampe mod hold fra Serie C.

Der er 5 pladser op til en sikker redning og den ser vi ikke på redaktionen komme. Held kan give dem et par placeringer – men der skal mere end held til at vinde fodboldkampe.

Og dem er der kun vundet 4 af, efter 21 runder og 9 er tabt. Så Consenza skal satse på at fedtspille sig igennem og den tror vi ikke på. Selv om dagens hjemmehold ikke har en fæstning, så er formen hos gæsterne rimelig skidt med nederlag i de seneste 3 kampe. Vi tror det 4 nederlag på stribe kommer i dagens kamp.

Pescara – Consenza = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top