Bonus

Mandagens Serie B Bonus på BettingNews…

Også dagens 2. og sidste anbefaling er hentet i Italien. Denne gang er det den næstbedste række Serie B, der lægger kamp til. Igen mener vi at der er klasseforskel på de 2 mandskaber, at det nærmest er en foræring.

SPAL – Reggiana = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

SPAL vil gerne tilbage til Serie A og ligner da også et mandskab der har muligheden. Men der er for mange svipsere, selv om det ikke er mod de svage mandskaber. SPAL har da også kun 2 point op til 2. pladsen før dagens runde, som også giver direkte adgang til Serie A.

I dag er de hjemme og det er her de gør sig rigtigt godt. Kun 1 opgør er smidt på gulvet, ellers har det budt på 5 sejre og 2 gange remis. Det er også tydeligt at de har det bedst offensivt hjemme, da de har scoret 15 ud af de i alt 23 mål i sæsonen. Vi er ret sikre på en komfortabel sejr til SPAL i dag.

*

Reggiana har Serie Bs ringeste form i denne periode og har kun fået 1 point i de seneste 7 runder. Det er lige i underkanten og de er da også ved at lægge sig i bunden, efter at have haft masser a luft og point der ned. Men det er resultatet af deres elendige form.

I forevejen er de ikke særligt bevendte på udebane. De har dog fået 2 sejre, men de har også en score på 6-18. Det er specielt når de møder de gode hjemmehold, at de taber med 3-4 mål. I dag skal de netop møde et af de stærke hjemmehold og vi tror at det kommer til at gøre ondt. Vi har dog bare spillet på en ren sejr.

SPAL – Reggiana = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top