Sats

Mandagens “Sats” fra Expertpanelet…

Vi slutter mandagens med denne anbefalingen som vi har lagt under kategorien “Sats”, da vi godt ved at den måske ikke er en foræring men, at den godt kan blive stram at få hjem – men ikke urealistisk. Det er franske Ligue 2 der lægger kamp til.

Le Havre – Lorient = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets Bedste Kundeservice…

Le Havre startede sæsonen med brask og bram, men faldt så sidenhen en smule i kadence. Det var især på udebane, de ikke kunne følge den gode start op – men dette opgør spilles hjemme på Stade Océane og her har vi meget stor tiltro til dem.

Her er de da også stadig ubesejrede efter 5 kampe, med 3 sejre og en enkelt remis. Så får de forbedret udebane niveauet, vil de igen lægge sig i toppen. Vi tror på en sikker sejr til rigtig gode odds – og derfor er kategorien “Sats” blevet valgt.

 

Lorient er som Le Havre gode hjemme, men de har også formået at spille gode pointgivende kampe på udebane og her har de hentet 7 point i 4 kampe – det er faktisk godkendt.

Nu har det så været hold af en helt anden støbning de indtil nu har mødt på udebane og da de mødte Auxerre, som har samme niveau som dagens hjemmehold, tabte de da også med en enkelt pind.

Så der er indrømmet ikke noget der taler for at Le Havre er storfavorit og det er vi helt enige med Bookmakerne i på redaktionen – vi ser dog en klar hjemmesejr her på reaktionen – og så er det jo bare at tage de mange gode penge der følger med.

Le Havre – Lorient = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets Bedste Kundeservice…

To Top