Sikre

Mandagens Premier League Sikre valg…

Så går vi ind i en uge, hvor der er en blanding af CL og EL kampe, samt flere nationale turneringskampe. Da EM skal afvikles til næste år, er der nogle færre uger at afvikle turneringerne i og derfor skal alle dage/uger bruges hvor det er muligt. Så alle hold får en stram sæson, hvis de er med i mere end en turnering.

Leeds – Wolverhampton = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leeds er et engelsk hold ig de har et hav af turneringer, især for de mandskaber der ligger i de bedste ligaer. Vi er dog ikke i tvivl om hvor Leeds vil lægge sit fokus og det har de gjort hæderligt indtil videre. Kun 1 nederlag, til trods for at både Liverpool og Manchester City har været modstanderne.

I dag kommer der endnu et af de god hold på besøg. Men Leeds har forstærket sig på de helt rigtige pladser. De spiller med stort mod og pakker sig ikke for at overleve. Det har givet pote indtil videre. Vi tror ikke på, at sæsonen 2. nederlag kommer i dag. Vi tror på mindst det ene point.

*

Wolverhampton har både de nationale turneringer og de internationale i benene – så det virker som om, at der er en vis træthed at spore. De rør ud i ELs semifinale til de senere vindere fra Sevilla. Tæt på og så alligevel ikke. Det sætter sig mentalt. Den forlængede sæson bevirkede også, at ferie stort set ikke er blevet holdt og slet ikke for dem der spiller på lnadshold.

Så at Wolverhampton allerede nu har tabt et par kampe, undrer os ikke på redaktionen. Fair nok at tabe til City på udebane men, at tabe hjemme med 0-4 til West Ham – er bestemt ikke godkendt. De får det også svært i dag og en sejr tror vi ikke på. Måske en heldig remis.

Leeds – Wolverhampton = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top