Sikre

Mandagens Premier League Sikre valg…

Dagens Premier League valg er et opgør mellem 2 hold der stritter i hver sin ende af ligaen. Hjemme holdet leder stadig efter sin første sejr og gæsterne har kun tabt 1 opgør indtil nu. Vi ser en sikker udebanesejr her.

Burnley – Tottenham = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Burnley har spillet 4 kampe og har opnået 1 point. Det var mod det lige så formsvage mandskab fra West Bromwich, som de spillede 0-0 imod. Her var det tydeligt at se, at Burnley havde arbejdet fokuseret med defensiven og det lykkedes da også at holde buret rent. Men det var så på bekostning af offensiven.

I dag kommer der et langt bedre hold på besøg end West Bromwich og som endda er i flyvende form. Kun 1 gang i de seneste 6 møder mellem Burnley og Tottenham på Turf Moor, er det lykkedes Burnley at vinde. Det bliver heller ikke i dag, at de henter en sejr og alle 3 point – dem kommer de til at kigge langt efter.

*

Tottenham er godt kørende og har fundet en god balance i forhold til nationale kampe og EL som de også deltager i. Der er kun 5 point op til topholdet Everton, så de er stadig med i den hjemlige liga og vi forventer da også en placering i top 6 efter denne sæson.

De har spillet 2 kampe på udebane indtil og har i begge kampe scoret et hav af mål. Det blev til 5-2 mod Southampton og 6-1 mod Manchester United. Så man kan ikke sige at Tottenham har et udebanekompleks – nok snarere tvært imod. Vi tror på en sejr på mindst 2 mål – men spiller bare lige på.

Burnley – Tottenham = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top