Sikre

Mandagens Premier League Sikre kamp…

Denne lidt kølige, men friske mandag starter op i den bedste engelske række Premier League, hvor en af de lidt større overraskelser stadig er med helt fremme. Der var nok ikke så mange der havde troet, at netop West Ham ville lege med i toppen af tabellen så langt henne i turneringen.

West Ham – Leeds = 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

West Ham har haft en glimrende sæson og har vist langt større stabilitet end i de mange seneste sæsoner. Man ligger ikke nr. 4 i Premier League, hvis man ikke har e vis klasse. Ud over nederlaget til Manchester City, har de vist sig ganske stærke – især hjemme på det Olympiske Stadion i London.

Her er det blevet til 7 sejre og 3 gange remis, efter 13 hjemmekampe, med en fornuftig score på 21-15. Det er faktisk den næstbedste statistik for Premier League hjemmehold indtil videre. Vi er ret faste i troen omkring endnu en hjemmesejr og 3 vigtige point i toppen af Premier League.

*

Leeds har som oprykkere gjort det rigtigt godt og ligner ikke et mandskab der skal bekymre sig om nedrykning. Der er trods alt over 10 point ned til stregen og 6 i mellem. Men Leeds skal passe på formen, for de er begyndt at tabe flere kampe end de vinder – og så kan tingene hurtigt skifte i fodbold, hvis det fortsætter.

De har spillet 13 udekampe og vundet de 6. Men det var mere i starten af sæsonen de havde succes på udebane – nu er der noget længere mellem snapsene. Leeds skal nok bide fra sig, men i dag tror vi ikke at det er nok mod et velspillende London mandskab fra West Ham.

West Ham – Leeds = 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top