Nyhed

Mandagens portugisiske “Special Bonus på BN…

Vi smutter lige ned på den anden side af den Iberiske halvø, hvor det i denne anbefaling er den bedste portugisiske række vi har hentet dagens “Special Bonus” i. Men i dette opgør er det hhv. nedrykning og Europa der kæmpes for.

Maritimo – Sporting = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Maritimo tumler en del med nedryknings scenariet og har kun 1 point ned til holdet lige under. Men formen er tung i denne periode og de gode hold, kan de ikke gøre noget imod.

De seneste 10 kampe har givet 4 sejre. Det har været mod de andre “tunge” hold i rækken. De lidt bedre og gode hold, har de tabt til. Hjemme er det virkeligt skidt, med kun 1 remis og 1 sejr i de 10 seneste kampe foran egne fans.

Selv om det plejer at være hjemmeholdet der vinder, når disse 2 hold mødes, så er formen bare så ringe i denne sæson, at det ikke kommer til at ske i denne omgang.

*

Sporting har ikke været helt så overbevisende i denne sæson som de plejer, men de er da med helt fremme og er stadig med om CL pladser. Men så skal sådan en kamp mod et så ringe kørende hold vindes.

Det er på udebane de har manglet lidt og tabt til nogle mellemhold, de ikke lejer at sætte point til imod. Men dagens hjemmehold hører på ingen måde til hverken mellem- eller tophold – så her forventer vi en sejr.

Maritimo – Sporting = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top