Nyhed

Mandagens Påske Frækkert fra Italiens Serie B…

Mandagens og Påskens sidste anbefaling er hentet i det støvleformede land Italien, hvor det er et opgør fra den næstbedste række Serie B. Et opgør hvor taberen ryger ned i Serie C og vinderen får en mulighed for stadig at kunne redde sæsonen.

Foggia – Livorno = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

Foggia ligger en plads bedsre end gæsterne fra Livorno, men det er kun grundet en bedre score. Begge hold ligger med 30 point, inden de sidste 5 runder skal afvikles. Holdet lige over stregen Crotone, har 4 point mere – så der er stadig håb for vinderen.

Foggia’s form er ikke pralende, men bestemt heller ikke opgivende. Det er selvfølgelig hjemme de skal sikre sig deres forbliven i rækken og det er også her kampen afvikles i dag. Kun 2 gange har de skuffet deres hjemmefans ud af 15 hjemmekampe.

Vi er slet ikke i tvivl om udfaldet, da de 2 holds form er langt fra hinanden og det er Foggia’s form der er klart bedst i denne periode. Vi tror på en typisk italiensk 1-0 sejr til Foggia og det kunne også være et fint spil at gå efter.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Livorno virker til at have sluppet tøjlerne og det er helt klart det forkerte tidspunkt. De seneste 4 kampe er alle tabt og de 3 af dem med mere end 1 mål. Så defensiven halter stadig gevaldigt.

Når man er et af de hold der lukker flest mål ind og samtidigt er et af de hold der scorer færrest mål, så er det svært at få til at gå op i den sidste ende. Vi er ret sikre på, at Foggia løber med alle 3 point og forstærker muligheden for at spille i Serie B igen i næste sæson.

Foggia – Livorno = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top