Sikre

Mandagens Nytårs “Sikre” fra BN…

Vi starter lige med at ønske alle et rigtigt godt nytår og håber, at jer der er vågnet op til dagens kampe, er kommet godt ind i det nye år og ser frem til mange gode oplevelser og mange gode gevinster. Vi starter op i Premier League.

Burnley – Liverpool = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får årets nye frække Bonus…

Burnley har klaret sig overraskende godt i denne sæsons udgave af Premier League, men det begynder at blive lidt stramt for klubben og det koster på pointkontoen.

De gør det nu meget godt hjemme på Turf Moor, men har det med at tabe til holdene fra toppen af ligaen. Af dem har de mødt Tottenham og Arsenal, som begge vandt deres kampe og det vurderer vi, at Liverpool også vil gøre.

*

Liverpool er så småt ved at komme i omdrejninger og vise stabilitet på den lange bane. Kun 2 gange i Premier League sæsonen har de måtte lide et nederlag, og det er ganske udmærket efter 22 runder.

Begge nederlagene er kommet på udebane, men det var til hold som Tottenham og Manchester City. Og dem taber de fleste til på deres respektive hjemmebaner. Ellers er det blevet til 5 sejre og 3 gange remis.

Liverpool er også begyndt at score mange mål og derfor er vi sikre på en sejr til Liverpool, for skulle Burnley score en enlig pind er vi ikke bekymrede, for vi er overbeviste om at Liverpool scorer mindst 2 gange.

Burnley – Liverpool = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får årets nye frække Bonus…

To Top