Frække

Mandagens norske “Frækkert” på BN…

Selv om vi har valgt at komme med en anbefaling på det norske opgør fra Elisteserien, så er det bestemt ikke en kamp vi gider at se på LiveStream, da disse 2 hold scorer få mål og generelt spiller kedelig fodbold.

Lilleström – Strömgodset = U/ 2,5 mål = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus tilbud…

Lilleström tilhører de hold som har mindst larm foran både eget og modstandernes mål og har en tendens til at spille mange målfattige kampe og ikke mindst remis.

Kun 14 scoringer i 14 kampe og på hjemmebanen hedder scoreren 5-4 efter 6 kampe. Så især hjemme på Åråsen Stadion i Lilleström spiller de meget på det sikre og vil for alt i verden ikke tabe foran egne fans.

*

Strömgodset er bestemt ikke et hold man skal frygte når de er på fremmed græs. Kun en enkelt sejr er det blevet til i deres første 7 udekampe i denne sæson. Scoreren hedder 8-14, så heller ikke de scorer mange mål på udebane.

Når man tager de to hold historisk har 3 af de seneste 4 kampe endt med mindre end 2,5 mål på tavlen og det er det vi går efter også i denne sæson, i en kamp mellem 2 målfattige og kedeligt spillende hold.

Lilleström – Strömgodset = U/ 2,5 mål = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus tilbud…

To Top