Frække

Mandagens norske Frække anbefaling…

Vi har fundet en kamp hvor det er udeholdet vi har mest tiltro til, grundet både styrke og placering. Vi vil endda vove den påstand er odds’et er for højt selv ved en udesejr – men det tager vi gerne med på redaktionen.

Start – Vålerenga = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Start spræller en del i denne sæson, men det er stort set også det eneste det bliver til, for point er der ikke kommet mange af ind på kontoen. 14 kampe har givet 9 point, hvor kun 1 sejr er kommet i hus. Så vindermentaliteten skal man lede længe efter i denne periode.

Det er dog hjemme de har hentet langt de fleste point, for på udebane burde de næsten skamme sig. 2 point i 7 kampe. Det betyder at de har hentet de 7 ud af de 9 point hjemme foran egne “begrænsede antal” fans på lægterne. Men det har været mod ordinære hold, hvilket vi ikke vil kalde dagens modstandere. Vi tror bare ikke på start i dag.

*

Vålerenga er Allsvenskans 4. bedste mandskab på fremmde græs og har hentet 11 point i 7 kampe. Kun 2 kampe er tabt, så der har været point med hjem 5 gange. I sidste udebane kamp vandt de over Brann, som er en smule stærkere hjemme end Start.

Som bonusinfo kan det siges, at Vålerenga ikke har tabt de seneste 9 indbyrdes opgør både ude og hjemme. De 7 er faktisk vundet. Så det er bestemt ikke et frygtet hold set fra Vålerenga’s side – men nærmere en ønske modstander.

Start – Vålerenga = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top