Nyhed

Mandagens norske Bonus forslag på BNs redaktion…

Mandagens 2. og sidste anbefaling er hentet hos vore nordiske venner i Norge, hvor de er på vej mod de vigtige runder, som er med til at afgøre hvem der ender som mestre. De spiller stadig vinter-til-vinter turneringer.

Odd – Mjöndalen = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Odd har som gæsterne en masse at spile for, her i den 4. sidste kamp før sæsonen er slut. Odd kæmper i toppen og gæsterne kæmper for overlevelse. Begge dele er en stor motivationsfaktor i dette opgør.

Men styrke og form har bestemt også nget at sige og her er det helt klart Odd, der har en fordel. Både mht styrke, men også i forhold til spillestedet – de spiller nemlig hjemme.

Det har de været bedst til i denne sæson af alle hold og det sætter de ikke over styr i dag. Stadig ubesejrede efter 13 hjemmekampe og en score på 26-11. Det kunne godt blive en 2-1 sejr!

*

Mjöndalen ligger under stregen og kæmper for at overleve i den bedste norske række. Det ser både nemt og svært ud. Svært fordi der er hele 5 hold der ligger indefor 6 point i den nederste del af Eliteserien. 

Så en sejr kan løfte holdet væk fra næstsidste pladsen, mens et nederlag kan presse Mjöndalen endnu mere. Så der er faktisk ikke plads til fejl. Men med tanke på, at de kun har vundet 1 kamp på udebane og de i dag besøger rækkens bedste hjemmehold – hvad tror DU!

Odd – Mjöndalen = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top