Nyhed

Mandagens nordiske “Bonus” fra Experterne…

Vi har i dette forslag bevæget os en smule nord på, men også over på den anden side af Sundet, til den svenske SuperEttan, som er navnet på deres næstbedste niveau, på den side af Sundet.

GAIS – Örgryte = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Største Bonus at spille for…

GAIS er nået til den 22. spillerunde ud af 30, da de i Sverige stadig spiller vinter til vinter turneringer. Hverken gæsterne eller GAIS ligger i den sjove ende og der er faktisk ikke så langt til nedrykningsstregen, at man kan gå på juleferie endnu.

GAIS er som gæsterne, langt bedre hjemme end ude, for ude har man kun fået 8 point, efter 11 kampe. Hjemme er det gået en del bedre, med 5 sejre, 3 gange remis og kun 2 nederlag. Så ingen tvivl om, at GAIS skal hente de nødvendige point hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg.

*

Örgryte er måske en smule mere presset end GAIS. De har et point mindre og er rækkens næstringeste udehold i ligaen, med kun 5 point efter 10 kampe. Scoren på 5-24 taler vist sit eget sprog.

Så  Der udover er formen så ringe, både på hjemme som udebane i denne periode, at der burde være 3 røde lamper der blinker i omklædningsrummet, for med kun 1 point i de seneste 5 kampe – burde stramme sig an. Men det bliver ikke på udebane og ikke i dag.

GAIS – Örgryte = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Største Bonus at spille for…

To Top