Bonus

Mandagens kølige “Special Bonus” fra Schweiz…

Vi er hoppet ned i det flotte bjergrige land Schweiz, hvor det er landets næstbedste række Challenge League, der lægger kamp til. Et opgør vi for længst har udset som et godt spil – til et godt Odds.

Xamax – Servette = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DIN Bonus bare ligger og venter hos den Nye Bookie…

Xamax topper den næstbedste schweiziske liga og virker ikke til at kunne rystes af pinden. Der er kun en oprykker og med 50 point og hele 11 point ned til dagens gæster, ser det fornuftigt ud.

Hjemme på Stade de la Maladière  har de stort set gjort rent bord. Kun en enkelte svipser i 10 kampe, så det er blevet til 9 sejre hjemme og en score på 26-11.

En sejr i dette opgør vil stort set sende Xamax op i Super League, da der så vil være hele 14 point ned til Servette, og det vil blive svært for Servette at indhente, selv om de har en kamp i hånden. Vi er sikre på, at Xamax lukker sæsonen her.

*

Servette gjorde det godt rigtigt lang, men en, men alt for mange kampe er endt uden vinder og det giver efter reglerne kun 1 point. Det er sådan set hovedårsagen til, at de kun ligger 2’er og har en “krig” op til hjemmeholdet.

Formen er ellers rimelig god og Servette har da vundet 5 ud af deres 9 kampe på fremmed græs. Men dagens hjemmehold er af en helt anden kaliber end de øvrige hold i rækken og det kommer Servette også til at mærke med et nederlag.

Xamax – Servette = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DIN Bonus bare ligger og venter hos den Nye Bookie…

To Top