Nyhed

Mandagens Julesikre spil på BettingNews…

Så er vi nået til den første julemandag og mange begynder så småt at mærke glæden og også presset fra denne kommende højtid. Så det gælder om at få fyldt lommerne, så der også bliver råd til julegaver. Vi starter op med den “Sikre” til at skabe en god bund.

Braga – Rio Ave = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Braga deltog også i EL gruppespillet og det har kostet mere end ønsket på den hjemlige front. Men for et hold som Braga er international succes også med til at give klubben en god økonomi. Indtil nu har den satsning også givet pote, da Braga v igen kos gruppe sikkert og er videre.

Nu kan de igen koncentrere sig 100% omkring den hjemlige liga og der er ikke skader af betydning. Selv om de kun har tabt 1 kamp hjemme indtil videre, plejer de at være endnu stærkere hjemme. Det vil vi få at se i dag med endnu en sejr og lidt fremgang i den hjemlige liga.

*

Rio Ave er et godt hold og har klaret sig som forventet indtil nu. Rio Ave ligger faktisk 3 pladser bedre placeret, men har det samme pointantal som hjemmeholdet. På udebane er Rio Ave et ordinært hold og vinder lidt og taber resten.

Rio Ave har vundet 2 gange, ud af de sidste 10 gange de har været på besøg i Braga. Så rent historisk er det et lidt vanskeligt sted for gæsterne at spille. Men historie er en ting og nutiden er en anden. Vi vurderer dog, at resultatet vil bære præg af en gentagelse og dermed en sejr til hjemmeholdet.

Braga – Rio Ave = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top