Frække

Mandagens italienske Super Frækkert…

Vi slutter af i den italienske Serie B, hvor vi har stor fidus til dagens gæster, som Bookmakerne absolut ikke ser som være i nærheden af favorit værdighed. Men vi har en anden oplevelse af udfaldet og jagter det gode odds der faldt os i øjnene, da vi valgte dagens opgør.

Reggina – Salernitana = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Reggina har en vigende form og ligner et mandskab der kommer til at kæmpe lige omkring stregen i resten af sæsonen. Kun 4 sejre efter 19 kampe er slet ikke nok og scoren hedder 17-26. Men da det var over hold som også ligger nede i dyndet, har det holdt dem lige over stregen før denne runde.

Der er kun 4 point fra sidste pladsen op til nr. 15, hvor Reggina ligger placeret, så det ligner en lang tæt kamp lige til sidste runde for de 6-7 hold der ligger indenfor den margin. Selv om de er hjemme, så tror vi på endnu et søm til deres ligkiste i dette opgør.

*

Salernitana ligger nr. 3 før denne runde og det er kun de 2 bedste der ryger direkte op. Salerniatana har 34 point, det samme som nr. 2, men 4 point op til nr. 1. Empoli. Desværre tabte de både til nr. 1 og nr. 2 og har derfor sat lidt point til på den konto. De kom dog tilbage med en sejr i sidste runde hjemme.

I dag er de på udebane og er middelmådige på fremmed græs. Men med tanke på dagens hjemmeholds styrke og form, så er Reggina et hold de bør kunne slå. Salernitana har vundet 3 og spillet en remis ud af de sidste 4 møder – så Salernitana plejer at have et godt tag på dagens hjemmehold, både ude og hjemme. Den forsigtige kan garderer sig med et X.

Reggina – Salernitana = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top